Chalet in Gelderland, Nederland

Price on request

134-33
Chalet te koop in Epe op de Veluwe; ontdek dit prachtige chalet en de omgeving

Dit Hansson Zeebonk chalet, gemaakt door een Nederlandse bouwer, bevindt zich op een schitterende locatie in Epe, midden op de Veluwe. Wat dit chalet bijzonder maakt, is het hoge afwerkingsniveau en uitstekende isolatie, waardoor je van de zomer- en winterse sferen kan genieten.

Het chalet heeft een praktische indeling met twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een apart toilet, waardoor velen het als ideaal beschouwen voor zowel privacy als comfort. De ruime woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval dankzij de hoge ramen en biedt toegang tot het terras via schuifdeuren. Het handige aan schuifdeuren is dat je ze kunt openzetten voor ventilatie zonder dat ze volledig geopend hoeven te worden. Je hoeft alleen nog wat meubels uit te kiezen, en dan kun je meteen van je nieuwe thuis genieten.

Buiten het chalet is er de betoverende omgeving van de Veluwe om te verkennen. Recreatiepark het Eperwoud ligt op loopafstand van het dorpje Epe en biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, suppen en zelfs het spotten van wilde dieren. Het park zelf heeft een speeltuin en een restaurant met een cafetaria. Bovendien hebben we naast dit Zeebonk model nog andere chalets te koop op het nieuwe gedeelte van de camping, genaamd ‘Veluwte’. Er zijn talloze opties die we je graag laten zien, dus waarom kom je niet snel eens langs om te ontdekken wat deze prachtige locatie te bieden heeft?

Verhuren van het chalet
Een eigen chalet kopen op Recreatiepark het Eperwoud is een hele goede keus, maar heb je er ook al eens aan gedacht om het chalet te gaan verhuren voor een zeer aantrekkelijk rendement? Op het Eperwoud kun je het chalet in volledig beheer geven aan de verhuurbemiddeling van Eperwoud. Voor het hele jaar of alleen op de momenten dat je zelf niet aanwezig bent. Zij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van het chalet. Het advertentiebeheer en prijsoptimalisatie, maar ook alle fysieke werkzaamheden op locatie. Denk aan de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en eventuele reparaties.

De verhuurbemiddeling van recreatiepark Eperwoud zorgt ervoor dat jullie recreatiewoning goed vindbaar is op het internet, door te adverteren op verschillende advertentiekanalen en de prijzen dagelijks goed zijn ingesteld. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor de gast en innen ze de huurpenningen/borg namens u. Je hoeft dus verder niets te doen. En verhuur je het nieuwe chalet liever niet? Ook dat kan, want verhuur is een vrijblijvende mogelijkheid, geen verplichting.

Jaarhuur & Info
Permanente bewoning is op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
De kavel huur bedraagt € 3.615,- incl. forensenbelasting.
De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW en inclusief transport, plaatsing en tuinaanleg.
Zou je het chalet commercieel willen gaan verhuren, dan is de BTW verrekenbaar.

Contact
Op het ‘Veluwte’ gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park.
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl

Kenmerken

 • Prijs Price on request
 • Woonoppervlakte 46 m2
 • Perceeloppervlakte 300 m2
 • Soort woning Chalet
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 20223
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location