Chalet in Zeeland, Nederland

€ 139.500

 • Nieuw

Vrije kavel voor nieuw chalet op landelijk park Zeelanderij, Zeeland (type Mountain)

Zeelanderij ligt centraal op het weidse Schouwen-Duiveland en is een mooi startpunt voor de ontdekkingstocht van het eiland. Het Grevelingenmeer, de Noordzeestranden en diverse natuurgebieden zijn nooit ver weg. Met hooguit vijftien minuten rijden met de auto (voor de geoefende fietsers een kwartiertje langer) en dan sta je op het strand. Een fijn dagje shoppen kan in het leuke stadje Zierikzee. Er valt zoveel te doen en te beleven.

Op het mooie park komt hofje 117 vrij om een nieuw chalet op te plaatsen. De hofjes op het park zijn allemaal riant te noemen. Ze bieden elk comfort en worden omgeven door inheemse soorten hagen: liguster, haagbeuk, spirea en groenblijvende laurier.

De volgende 2 typen chalets mogen geplaatst worden op het vrije hofje:

Chalet Mountain
Dit chalet heeft een afmeting van 11.00 x 4.00 meter en beschikt over 3 slaapkamers, een grote slaapkamer met een schuifkast en 2 kinderkamers waarvan 1 kamer met stapelbed. Het chalet heeft centrale verwarming, wat erg fijn is in de winter. De keuken is van alle gemakken voorzien met een combimagnetron en een vaatwasser. De bijpassende berging heeft elektra, verlichting en een wasmachineaansluiting. Tot slot wordt er een mooie tuin aangelegd. De verkoopprijs van het geheel is €139.500,-.

Chalet Zeerot
Het chalet heeft 2 mooie slaapkamers met ingebouwde kasten en de afmeting is 11.00 x 4.20 meter. De luxe keuken is uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser. De mooie badkamer heeft een inloopdouche en het toilet is apart. De bedden en raamdecoratie rondom horen bij het interieur maar het meubelpakket en accessoires zijn ter overname. Ga je liever zelf op pad om het chalet naar je eigen smaak in te richten, is dat ook geen probleem. Het park is heel het jaar open om te recreëren en in de winter kan je hier goed verblijven door de centrale verwarming in het chalet. Er wordt een bijpassende berging geplaatst met elektra, verlichting en een wasmachineaansluiting. En ook bij dit type chalet wordt er een mooie tuin aangelegd. De verkoopprijs van het geheel is €167.500,-. Bekijk via deze link de foto’s van type Zeerot.

De verkoopprijzen zijn gebaseerd op het ontwerpen en leveren van het chalet, plaats- en aansluiting, een bijpassend tuinhuis en de tuinaanleg. Het chalet wordt verdiept geplaatst en de tuin wordt naar eigen wens gerealiseerd.

Proef, ruik en voel de landelijke charme van Zeelanderij! Maak een afspraak en beleef hoe heerlijk dit park is met de unieke prachtige oude fruitbomen, rijke bloesem in het voorjaar en heerlijke vruchten in het najaar. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en laten graag de chalets op de showroom van Zeeuwse Chalets zien.

Jaarhuur & info
Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 van het hofje Elstar is €3.793,–, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Honden zijn welkom op het park en verhuur is in overleg 12 weken toegestaan.

Schouwen-Duiveland verkennen
Natuurlijk is het mooie eiland Schouwen-Duiveland bekend om de prachtige stranden aan de Noordzee, de Oosterschelde en het Grevelingenmeer waar je allerlei wateractiviteiten kunt doen. Maar wist je dat je ook heerlijk kunt fietsen over de vele mooie fietsroutes? Deze voeren je dwars over het eiland, door polders, over mooie dijkjes, door pittoreske ringdorpjes en langs de Oosterschelde, want ook hier loopt een prachtig fietspad langs. Stop eens bij restaurant de Heerenkeet, waar je op het terras geniet van de Oosterschelde en de zilte lucht.

Niet ver van het Park Zeelanderij kan er heerlijk gewandeld worden in de bossen van Schuddebeurs. Het bos is niet heel groot maar het is zeker de moeite waard. De natuur is er prachtig en er zijn veel verschillende soorten vogels te zien. En ook erg leuk, honden mogen er loslopen!

Kenmerken

 • Prijs € 139.500
 • Woonoppervlakte 44 m2
 • Perceeloppervlakte 230 m2
 • Soort woning Chalet
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location