Chalet in Zeeland, Nederland

€ 193.950

 • Nieuw

Maatwerk chalets voor vrije kavels op vakantiepark de Boomgaard, Westkapelle

Voor de kavels 308 en 310 aan de buitenrand is er de keuze uit vier verschillende modellen maatwerk chalets met bijpassende tuinhuizen van leverancier Zeeuwse Chalets. Welke stijl chalet en kavel past het best bij jouw wensen, wil je twee of drie slaapkamers? Hoe komt de keuken eruit te zien en gaat misschien je voorkeur uit naar een apart toilet? Er is gekozen voor drie verschillende houtlook buitenbekleding om er een mooie eenheid te creëren. Het interieur kies je uit de verschillende kleurstalen. De foto’s zijn ter inspiratie maar geven wel een goed beeld hoe het eindresultaat kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We laten graag het nieuwe gedeelte van vakantiepark de Boomgaard zien en vertellen je er graag meer over!

Chalet Duinpan
Chalet Duinpan onderscheidt zich door het model en materialen. Het chalet is ruim maar ook praktisch, dat valt al op zodra je binnenstapt. Een badkamer als deze kom je niet vaak tegen in een chalet.

Chalet Branding
Chalet Branding heeft een unieke uitstraling en indeling, en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is leverbaar in twee breedtematen, drie verschillende houtlook buitenbekleding en naar wens aangepaste indeling.

Chalet Oceaan
Chalet Oceaan ademt ruimte. Wauw! Wat een hoogte en wat een licht! De hoge ramen tot aan het dak en de strakke frisse inrichting van binnen.

Chalet Zee
Chalet Zee oogt heel robuust met de grote overstekken en het verspringende deel. De hoge raampartijen geven een uniek effect. Mooie raamdecoratie staat centraal en geeft het chalet een warme sfeer.

Na het ontwerpen en bestellen is de volgende stap de tuinaanleg. In samenwerking met hovenier Wisse wordt de lege kavel omgetoverd tot een fijne tuin. Van bestrating tot beplanting, weelderige bloemen of misschien liever de hippe siergrassen? De laatste stap is het plaatsen en aansluiten van het chalet. Om een sleutelklaar vakantieadres te realiseren moet er nog wel wat werk verzet worden, het is een proces waar heel wat bij komt kijken maar wat ook echt leuk is om mee te maken.

Planning en een fijne groep met mensen om deze klus te klaren zijn in dit traject heel belangrijk. Dat zit wel goed, jarenlange ervaring en samenwerking zorgen ervoor dat de uitbreiding van De Boomgaard nu al geslaagd is.

Zie jij jezelf al zitten bij je chalet in Westkapelle, het gras maaien of de tuin onderhouden hoort erbij maar verder doe je gewoon dingen die wel echt leuk zijn. Kilometers fietsen, leuke stadjes en dorpen bezoeken of lekker uit eten… gewoon genieten dus.

De verkoopprijzen zijn gebaseerd op het ontwerpen en leveren van het chalet, plaats- en aansluiting, een bijpassend tuinhuis en de tuinaanleg en is een “vanaf” prijs. De tuin wordt naar eigen wens gerealiseerd door Hovenier Wisse.

Jaarhuur & info
Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,–. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Kenmerken

 • Prijs € 193.950
 • Woonoppervlakte 51 m2
 • Perceeloppervlakte 220 m2
 • Soort woning Chalet
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location