Geschakelde woning in Verenigde Arabische Emiraten

v.a. € 462.000

DAMAC Lagoons is een nieuwe villa gemeenschap in resortstijl, bestaande uit acht mediterrane clusters gebouwd rond kunstmatige lagunes in Dubai.

Santorini, Costa Brava, Nice & Portofino fasen waren in een mum van tijd uitverkocht. We zijn verheugd om VENETIE & MALTA te presenteren, de nieuw gelanceerde fasen van villa’s en herenhuizen met 4-7 slaapkamers met kristalhelder water en een wit zandstrand, geïnspireerd op de traditionele Italiaanse stijl.

Glanzende zonnestralen weerkaatsen ongerepte zeeën, terwijl geplaveide paden door een architectonisch erfgoed van 7000 jaar slingeren.

Malta at DAMAC Lagoons vertegenwoordigt de luxe herenhuizen die zijn geïnspireerd op deze rijke architectonische erfenis. Ontdek een verhaal dat al eeuwen in de maak is met elegant ingerichte huizen omringd door de betoverende lagunes.

Laat je creativiteit de vrije loop in het Building Blocks Pavilion. Laat u inspireren door de vele gigantische bouwwerken gemaakt van kleurrijke bakstenen, of creëer iets dat echt van u is.

Malta zou gewoon niet zijn zonder een drijvende bloemenmarkt. Tientallen kleurrijke boten varen langs het water, bedekt met een grote verscheidenheid aan exotische bloemen. Maar het zijn niet zomaar eye-candy’s, scan de QR-codes om meer te weten te komen over verschillende soorten bloemen, of verras een geliefde met een geurig boeket.
Op Malta is er meer dan één manier om je huiswerk te maken. Ga naar buiten en bezoek het VR Park, een weelderige leertuin: geïntegreerde QR-codes, VR-ervaringen en digitale schermen bieden boeiende informatie over een grote verscheidenheid aan onderwerpen.

Er is genoeg om de nieuwsgierige geest te prikkelen met natuurrijke Virtual Reality-ervaringen in het VR-park, het kleurrijke paviljoen met bouwstenen en de traditionele drijvende bloemenmarkt die de grens tussen geschiedenis en technologie doet vervagen.

Eeuwen van literatuur, uitvindingen en cultuur wachten op je op Malta, kom en laat je overweldigen door de pracht van de rust, lagunes en architectuur.

Malta Lagoons biedt luxe herenhuizen met 4 en 5 slaapkamers, vanaf AED 1.748.000 (ca. Euro 462,00, juli 2022).

Indeling herenhuis met 4 slaapkamers:
Indeling begane grond: hoofdentree, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche, wastafel en toilet, ruime was/berging; halfopen volledig ingerichte keuken, ruime woon/eetkamer met uitzicht op de patio en tuin; carport aan de voorzijde;
Indeling 1e verdieping: hoofdslaapkamer, inloopkast, badkamer ensuite met douche, wastafel, ligbad; Op deze verdieping nog 2 ruime slaapkamers, alsmede een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Toegang tot dakterras aan de achterzijde en balkon aan de voorzijde.

De huizen met 5 slaapkamers hebben een extra badkamer en 2 damestoiletten en een extra verdieping voor de meid (3e verdieping). Prijzen vanaf AED 2.563.000 (ca. Euro 677.000) met een oppervlakte van 313m2.

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 462.000
  • Woonoppervlakte 211 m2
  • Perceeloppervlakte 250 m2
  • Soort woning Geschakelde recreatiewoning
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2025
  • Aantal slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 3
  • Woningfaciliteiten
    • Airco
    • Tuin

Location