Kavel in Noorwegen

Price on request

Gautefallheia

Wij bieden aantrekkelijke kavels aan op Felehovet en Bjønntjønn op ‘Gautefallheia’ in Nissedal, Telemark.
Hier kunt u een recreatiewoning laten realizeren via een van onze vele partners, of via een eigen geselecteerde annnemer.

Vanaf veel van onze kavels is er een prachtig uitzicht op meren zoals Rosstjønn, Bjønntjønn en Mjåvatn, waar mooie zwemplekken zijn.
Veel van deze bergmeren op Gautefallheia zijn met elkaar verbonden en zijn geweldig om te verkennen per kano of kajak.

In Nissedal zijn er veel gemarkeerde wandelpaden. Hiervan maken 40 wandelingen deel uit van een jaarlijkse topwandelingencompetitie voor de lokale bevolking en vakantiegangers.

Gautefall- en Heimdalsheia zijn bekend geworden als mountainbikegebied, zowel binnen als buiten Noorwegen, met meer dan 100 km aan gemarkeerde paden.
Verschillende internationale fietsmedia beschrijven het berglandschap als uniek en fantastisch om te mountainbiken.

Het prachtige landschap met veel bergmeren maakt het gebied geliefd voor wandelaars en vissers. U kunt vanaf het huisje te voet of per fiets vertrekken.

Dankzij de harde rotsformaties staat Nissedal ook bekend als een populair en veilig gebied om te klimmen. Er zijn veel klimroutes en ‘boulders’ te vinden in de heuvels.

Voor vlakkere tochten is de voormalige spoorlijn Treungenbanen een geweldige ervaring te voet of per fiets.

In de winter loopt de hoofdroute op Gautefallheia door het recreatiegebied, dus een skitocht op meer dan de 60 km lange skiroutes begint al direct vanaf uw vakantiewoning.
Er zijn verschillende sleebanen en het gezinsvriendelijke skicentrum Gautefall ligt op korte afstand, waar u ski’s kunt huren, après-ski kunt houden en kunt genieten van een hapje en een drankje in het restaurant.

Gautefallheia Hytteutleie staat klaar om te helpen bij het verhuren van huisjes in onze gebieden.

Welkom bij ons op Gautefallheia!

Kenmerken

  • Prijs Price on request
  • Perceeloppervlakte 1000 m2
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2024
  • Woningfaciliteiten
    • Tuin

Location