Vrijstaande woning in Alicante, Spanje

v.a. € 265.000

Deze energiezuinige villa´s zijn gelegen bij Polop de la Marina, een prachtige natuurrijke omgeving 10 kilometer landinwaarts van de kust aan de Costa Blanca.

De villa bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, verdeelt over 2 verdiepingen. Wanneer je de woning betreedt kom je in de woon-/eetkamer, deze loopt over in de open keuken. Daarnaast is er een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De 2 slaapkamers op de eerste verdieping hebben een en-suite badkamer, en beschikken beiden over een terras. Op het perceel bevindt zich een privézwembad en er is een garage voor je auto. Een solarium is optioneel.

Deze prachtige villa’s zijn afgewerkt met een hoge standaard en gebruiken hoogwaardige energiebesparende materialen van topkwaliteit. De woningen zijn voorzien van geautomatiseerde luiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van airconditioning via kanalen, zonnepaneel voor warm water en 3 fotovoltaïsche panelen voor elektriciteit. De woningen zijn gecertificeerd met energielabel klasse A.

Polop is één van de meest pittoreske steden aan de Costa Blanca, en een zeer populaire locatie onder buitenlanders. De oude deel van het stadje contrasteert met de moderne stijl van de nieuwe urbanisaties. Polop biedt alles wat men dagelijks nodig heeft samen met zijn naastgelegen dorp La Nucía: restaurants, bars, winkels, scholen, en tennis- en padelvelden etc. Een ongelooflijke cultuur, levendige feesten en een voortreffelijke gastronomie maken van Polop een unieke locatie om te wonen of van je vakantie te genieten. Op 20 minuten rijden vind je de golfbaan Altea Club de Golf.

Je woont in alle rust tussen het prachtige berglandschap en bent met 15 minuten rijden aan de toeristische kustlijn waar je alle faciliteiten kunt vinden die je maar kunt bedenken. Het ligt op slechts 15 minuten van Altea en Benidorm; op 30 minuten van de stad Alicante en op 45 minuten van de luchthaven van Alicante. Het toeristische dorp Altea staat bekend om zijn witte huizen en ligt prachtig gelegen op een heuvel. Het dorp heeft zandstranden en baaien met een lange boulevard en allerlei restaurantjes en bars.

https://www.dminvest.eu/nl/property/moderne-energiezuinige-villa%C2%B4s-bij-polop

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 265.000
  • Woonoppervlakte 94 m2
  • Perceeloppervlakte 162 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 3
  • Woningfaciliteiten
    • Zwembad

Location