Vrijstaande woning in Alicante, Spanje

€ 800.000

Dit project is gelegen in een van de woonwijken die de voorkeur hebben van alle inwoners van Calpe, vanwege de nabijheid van het stadscentrum, de stranden en tegelijkertijd omdat het een rustige maar veilige omgeving is, aangezien het aan de rand ligt van het stadscentrum.

De woning is biedt alles op één verdieping, wat dit project praktisch en comfortabel maakt.

Het gehele perceel is omheind en heeft binnen een haag van cipressen, wat zorgt voor privacy en een prettige omgeving.

Vanuit de hoofdingang van het huis hebben we toegang tot een hal, van waaruit we links toegang hebben tot het daggedeelte, bestaande uit een woonkamer met eetkamer en open keuken met kookeiland. Vanuit de woonkamer hebben we toegang naar buiten, waar we een overdekt terras hebben met barbecue en een groot open terras met zwembad van 40m2.

Aan de rechterkant van het huis bevindt zich het slaapgedeelte, met 4 slaapkamers: de master suite met dressing en badkamer, nog een slaapkamer met en-suite badkamer en nog twee slaapkamers die een badkamer delen. Er is ook een wasruimte.

Buiten is er een parkeerplaats met een pergola in de vorm van een zeil voor twee auto’s.

binnenkomst

Het huis als geheel is omheind en heeft twee toegangsdeuren, een voor voetgangers met elektronische deurinvoer en een andere voor gemotoriseerde voertuigen met afstandsbediening.

Buitenruimtes

De buitenruimtes behouden de kwaliteit en het ontwerp dat is gepland voor het interieur van het huis, zowel in het gebruik van hoogwaardige materialen als in de configuratie van ruimtes met optioneel meubilair. Verlichting voor de buitenruimtes rond het huis, evenals voor voetgangers, toegang tot de weg, terras en barbecueplaatsen zijn inbegrepen. De tuin is voorzien van een automatisch irrigatiesysteem. Het gehele tuinoppervlak wordt afgewerkt met grind en er komt een geotextielnet onder.

Zwembad

Een afmeting van ongeveer 35m2, ingebouwde treden, onderwater led-spots. Inclusief: filter, pomp, elektrisch paneel en interieur – mozaïek afwerking. Het heeft ook pre-installatie voor verwarming door warmtepomp, een volledig afgewerkte en verharde faciliteitenruimte, evenals een gesloten ruimte met ventilatie waar de zwembadfaciliteiten zijn ondergebracht.​

Verlichting

De ruimtes van uw huis genieten van natuurlijk licht door de grote raampartijen. Evenals LED-spots in het hele huis.

Kenmerken

 • Prijs € 800.000
 • Perceeloppervlakte 800 m2
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 3
 • Woningfaciliteiten
  • Airco
  • Tuin
  • Zwembad

Location