Vrijstaande woning in Alicante, Spanje

€ 449.900

Moderne nieuwbouw vrijstaande villa’s te koop in San Miquel De Salinas, ontworpen om te profiteren van het beste van het Spaanse leven. Met 5 prachtige villa’s beschikbaar, elk met hun eigen unieke stijl – Type A, Type B en Type C – bieden we een ongeëvenaarde kans om te genieten van luxe en comfort in een idyllische omgeving. De kenmerken van de villa’s zijn 3 ruime slaapkamers en 2 stijvolle badkamers een open die overgaat in een ruime woonkamer, een uitnodigend terras elk perceel omvat een eigen parkeerplaats en een privé zoutwater zwembad. En voor degenen die streven naar nog meer luxe, is er de mogelijkheid om een solarium toe te voegen tegen een extra vergoeding. San Miguel de Salinas is een betoverende gemeente in de Valenciaanse Gemeenschap, is de perfecte setting voor residentieel te wonen. Gelegen in het zuiden van de provincie Alicante, aan de rand van de Vega Baja del Segura-regio en dicht bij Murcia, biedt deze locatie het beste van beide werelden. Golfers zullen in de hemel zijn met de nabijheid van de beroemde Las Colinas en Campoamor golfbanen, terwijl iedereen kan genieten van de overvloedige zonneschijn en het mediterrane klimaat dat dit gebied te bieden heeft. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 35 minuten rijden, waardoor uw reis naar uw nieuwe villa moeiteloos verloopt. Voor degenen die liever gebruik maken van de luchthaven van Murcia’s Corvera, is deze binnen ongeveer 1 uur bereikbaar. Betalingsschema : Reserving van de woning is 10.000€ Eerste Betaling (25% + BTW): Termijn: Binnen 30 dagen na ondertekening van het koopcontract. Bedrag: 25% van de totale aankoopsom, vermeerderd met BTW. Tweede Betaling (25% + BTW): Termijn: Binnen 60 dagen na ondertekening van het koopcontract. Bedrag: Nogmaals 25% van de totale aankoopsom, vermeerderd met BTW. Derde Betaling (50% + BTW): Termijn: Bij ondertekening van de leveringsakte. Bedrag: Het resterende bedrag van 50% van de totale aankoopsom, vermeerderd met BTW.

Kenmerken

  • Prijs € 449.900
  • Woonoppervlakte 160 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 3

Location