Vrijstaande woning in Curaçao

€ 4.350.000

Compleet Resort te koop vlakbij de stranden van Cas Abou en Porto Marie Curacao

Weg van alle stress… onthaasten? Het kan allemaal In het ANANDA Retreat. Slechts 10 minuten verwijderd van beroemde stranden zoals Cas Abou en Port Marie. Niet te vergeten de bekende Christoffelberg, waar al vele wandelaars zijn voorgegaan om de zonsopkomst te bewonderen. Op 20 minuten rijden van Willemstad. Gelegen in een prachtige tropische groene oase, in de luwte van Villapark Fontein. Halverwege het westelijk gedeelte van Curaçao, ook wel Banda Bou genoemd.

Via de oprijlaan rijdt men deze prachtige oase binnen. Het Ananda Retreat is gelegen op 22.410m2 grond waarop diverse gebouwen zijn gebouwd. Het verdient aandacht te benoemen dat het hier een Eco Retreat betreft. Zo is er een rioleringssysteem aangelegd, opdat het ‘grijze’ water hergebruikt wordt voor irrigatie van de tuinen. De stroomvoorziening vindt deels plaats met gebruik van zonne-energie.

Op het park bevinden zich o.a. 7 luxe villa’s. De villa’s zijn in 3 verschillende types uitgevoerd. Drie van de woningen bestaan uit een hoofdslaapkamer met eigen badkamer, twee slaapkamers met een gedeelde badkamer, een entree met gastentoilet, woonkamer met half open keuken, berging/washok, overdekt terras voor en een achterterras. De twee luxere uitgaves van het eerste model zijn vrijwel hetzelfde maar hebben wel een ruimer terras. Dan zijn er nog twee villa’s die vrijwel identiek zijn ingedeeld, maar ze zijn ruimer en hebben een groter overdekt achterterras, zijterras en een u-vormige keuken. Voor de constructie werden hoogwaardige materialen met een luxueuze afwerking gebruikt. Het omliggende groen alsmede de tuin is onder architectonische supervisie aangelegd.

Het Yoga-Meditatie gebouw bestaat uit een grote overdekte veranda waar workshops worden gehouden, een kamer, een keuken en een badkamer.
De beheerderswoning en gameroom is ten westen gelegen van het resort. Op de begane grond is een grote ruimte die bestemd is als game room met een kunststofvloer. Een wand is volledig met spiegels bekleed. Daarnaast is er op de begane grond een heren- en damestoilet. De beheerderswoning beschikt over 3 slaapkamers met allen een eigen badkamer, een gastentoilet, ruime keuken, woonkamer met een ruime overdekte veranda.

Het restaurant met een professioneel ingerichte keuken en sanitaire ruimtes biedt plaats voor 50 gasten incluis het prachtige overdekte terras. Aan de overkant ligt een prachtig aangelegde tropische tuin met diverse bankjes, waar het onder de bomen goed toeven is.
Een ruim opgezette conferentieruimte met receptie alsmede 2 kantoorruimtes en 2 ruime spreekkamers. Daarnaast is er een goed geoutilleerde sportzaal en zijn er twee ruime zwembaden met jacuzzi met kleedkamers en douches aanwezig. Ook een volledig uitgeruste bioscoop ontbreekt niet aan het geheel en biedt plaats aan 45 zitplaatsen.

Er is overal aan gedacht. Zo zijn er in de openbare ruimtes voldoende toiletten en is er volop parkeerruimte. Alle belangrijke ruimtes hebben airco. Elk gebouw is met degelijke materialen gebouwd en er zijn kosten nog moeite gespaard om het geheel een luxe uitstraling te geven. Het aangelegde groen en de tropische tuinen geven het geheel een rustgevende omgeving.

Het huidige Ananda Retreat is gelegen op bijna 22.400 m2 waar nog lang niet op is uitontwikkeld. De vele mogelijkheden maakt het voor de nieuwe eigenaar interessant om het naar eigen wens en behoefte groter te maken. Wij denken dat deze prachtige plek bij uitstek geschikt is voor ondernemers uit verschillende hoeken; medisch toerisme, obesitas retreat, yoga & wellness retreats, cosmetische retreat, duik-resort, verslavingskliniek, etc.

Wij hebben van dit object een sales brochure op aanvraag beschikbaar. Houdt u er rekening mee dat er geen financiele gegevens voorhanden zijn. U zult uw eigen business case moet bouwen bij een overweging dit object aan te schaffen.

Kenmerken

 • Prijs € 4.350.000
 • Perceeloppervlakte 22400 m2
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Aantal slaapkamers 20
 • Aantal badkamers 18
 • Woningfaciliteiten
  • Airco
  • Tuin
  • Zwembad

Location