Vrijstaande woning in Curaçao

€ 940.000

Welkom in een unieke, modernistische villa geïnspireerd op het iconische ontwerp van de beroemde architect Richard Neutra, een opmerkelijke medewerker van Frank Lloyd Wright. Deze prachtige villa, gebouwd in 1950, is geïnspireerd op het beroemde Tremaine House in Californië en belichaamt de essentie van het modernisme uit het midden van de eeuw met een vleugje Hollywood Hills-glamour.

Deze strakke villa ligt in de weelderige, groene wijk Mahaai en biedt een serene ontsnapping in de nabijheid van alle essentiële voorzieningen. Het pand beslaat circa 3.508 m² grond en biedt voldoende ruimte en privacy. De centrale ligging zorgt ervoor dat u nooit ver verwijderd bent van supermarkten, scholen, restaurants, bars, kantoren en hoofdwegen, waardoor het een ideale woning is voor zowel gezinnen als professionals.

Architectonische elegantie en praktisch ontwerp
De villa ligt iets hoger dan de omliggende straten en beschikt over een praktische en ruime plattegrond die vorm en functie harmoniseert. Met een totale vloeroppervlakte van circa 500 m² omvat de villa:

– 3 Slaapkamers: Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte, ontworpen voor comfort en ontspanning.
– 3 Badkamers: Moderne armaturen en een strak ontwerp zorgen voor een verfrissende start van uw dag.
– Woonkamer: met terrazzovloeren straalt de woonkamer elegantie en verfijning uit.
– Eetkamer: een perfecte ruimte voor het ontvangen van gasten, compleet met authentieke designdetails.
– Studeerkamer: Ideaal voor een thuiskantoor of bibliotheek, met veel natuurlijk licht en hardhouten accenten.
– Keuken: Ruim en veelzijdig, de keuken is klaar om omgetoverd te worden tot een culinaire oase, met uitzicht op de tuin en het terras.
– Pantry: extra opslagruimte en functionaliteit voor uw culinaire behoeften.
– Gastenkamer: comfortabel en privé, perfect voor bezoekers of langere gezinsverblijven.
– Carport: Overdekt parkeren mogelijk aan zowel de ingang Rozenweg als Lelieweg, met voldoende extra parkeergelegenheid op eigen terrein.

Authentieke details uit het midden van de eeuw
Het ontwerp van de villa is een eerbetoon aan de moderne roots van de villa uit het midden van de vorige eeuw, met authentieke details zoals scheidingswanden, een met hout geaccentueerd plafond, draairamen en talrijke luiken, allemaal gemaakt van hoogwaardig hardhout. Deze elementen vloeien naadloos samen en creëren een sfeer die zowel nostalgisch als tijdloos is.

Tuinpotentieel en buitenleven
Hoewel de tuin nog niet volledig is ontworpen, is er een indruk gecreëerd om het potentieel ervan te laten zien. Geïnspireerd door de Hollywood Hills kan de tuin worden omgetoverd tot een luxueuze buitenoase. Stelt u zich een weelderig landschap, een sprankelend zwembad en een uitnodigend terras voor waar u gasten kunt ontvangen of gewoon kunt genieten van de rustige omgeving.

Recente renovaties en onderhoud
De villa is goed onderhouden, met recente renovaties aan het dak waardoor het pand in uitstekende staat verkeert. Met dubbele ingangen en overdekte parkeerplaats is gemak een belangrijk kenmerk van dit huis. De entrees Rozenweg en Lelieweg zorgen voor flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor het dagelijkse leven makkelijker wordt.

Hoofd locatie
Mahaai staat bekend om zijn groene, rustige omgeving, waardoor het een gewilde woonwijk is. De centrale ligging zorgt ervoor dat alles wat u nodig heeft op slechts een klein eindje rijden ligt, van essentiële diensten tot recreatieve voorzieningen. De combinatie van natuurlijke schoonheid en stedelijk gemak maakt deze villa een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een evenwichtige levensstijl.

Samenvatting van functies
– Grondoppervlakte: 3.508 m²
– Vloeroppervlak: circa 500 m²
– Slaapkamers: 3
– Badkamers: 3
– Woonruimtes: woonkamer, eetkamer, studeerkamer
– Keuken: Ruim met uitzicht op de tuin
– Extra ruimtes: bijkeuken
– Parkeren: Carport en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
– Ingangen: Dubbele ingangen vanaf Rozenweg en Lelieweg
– Unieke kenmerken: terrazzovloeren, hardhouten details, draairamen, plafonds met houten accenten
– Potentieel: Tuin en buitenruimte ontworpen in Hollywood Hills-stijl

Deze unieke en indrukwekkende modernistische villa biedt een zeldzame kans om een ​​stukje architectuurgeschiedenis te bezitten. Of u nu op zoek bent naar een luxe gezinswoning of een statement-woning met een tijdloze uitstraling, deze villa in Mahaai is de perfecte keuze. Ervaar de perfecte mix van modernisme uit het midden van de eeuw en hedendaags leven in deze uitzonderlijke woning.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Remmelts: +5999 5123803.

Vaste prijs NAf 1.800.000,-

Kenmerken

 • Prijs € 940.000
 • Woonoppervlakte 500 m2
 • Perceeloppervlakte 3508 m2
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1950
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 3
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location