Vrijstaande woning in Gelderland, Nederland

v.a. € 156.612

Vakantiehuis type Hertenhoeve
Midden in de bossen van de Veluwe staat deze nieuwe vakantiewoning genaamd de Hertenhoeve. Kenmerkend van dit type zijn de prachtige grote raampartijen. Wanneer u hier naar binnen wandelt is het eerste dat in het oog springt de mooie ruimte die optisch gecreëerd is door de hoogte.

Recreëren in type Hertenhoeve is optimaal genieten het hele jaar door. Niet alleen door de duurzame materialen die gebruikt zijn, maar de vakantiewoning is uiteraard winterhard gemaakt. Zomer of winter, u kunt hier het hele jaar door verblijven. De vakantiewoningen kan ook gasloos worden uitgevoerd.

De compleet ingerichte, moderne woonkeuken is uitgerust met alle hedendaagse gemakken zoals een gaskookplaat, oven- combi magnetron, afzuigkap en koelkast met vriesvak.

Via de openslaande deuren komt u in de nieuw aangelegde tuin. Waar u ’s ochtends in alle vroegte mogelijk een eekhoorntje kunt spotten.

De masterbedroom heeft een bathroom on suite. Beide slaapkamers zijn voorzien van prachtige kastenwanden met ledverlichting. Praktisch en duurzaam. Deze woning is geschikt voor 4 personen.

De luxe badkamer is helemaal van deze tijd door de moderne afwerking. De woning wordt compleet gestoffeerd aan u opgeleverd. Maar ook de hele inrichting kan verzorgd worden, dit kunt u doen in samenspraak met interieur stylistes. Samen met u doen zij er alles aan om dat thuis gevoel te creëren.

Dit vakantiehuis is ideaal voor eigen gebruik, maar natuurlijk kunt u dit ook combineren met verhuur van de woning. Wilt u meer informatie of wenst u een afspraak om deze woning te bezichtigen? U bent van harte welkom. Via onze contactpagina kunt u een afspraak maken.

Omschrijving
Voorzien van centrale verwarming
Luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur
Koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser
Luxe badkamer met inloopdouche en toilet
Sfeerhaard
Slaapkamer 1: 2 boxsprings
Slaapkamer 2: 2 boxsprings
Optioneel – Slaapkamer 3: Stapelbed

Kenmerken
4 / 5 personen
2 slaapkamers
Parkeerplaats
Locatie naar keuze

Op zoek naar een nieuw duurzaam vakantiehuis in Hoenderloo?
Genieten in de bossen van de Veluwe, vakantieplezier midden in de natuur. De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo is een eigentijds luxe vakantiepark, gelegen in de bossen van Hoenderloo in Gelderland, op nog geen 3 kilometer afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Even sparren met een hypotheekadviseur? Dat kan! Een nieuwbouw hypotheek bij ING:
– Met een financiële check goed voorbereid inschrijven op een nieuwbouwproject
– 100% meefinancieren van meerwerk
– Je hypotheeklasten worden hoger naarmate je huis af is

Duurzaamheidskorting
Ontvang rentekorting als je een nieuw duurzaam vakantiehuis koopt in De Rimboe en de Woeste Hoogte.

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 156.612
  • Woonoppervlakte 55 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2024
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Woningfaciliteiten
    • Open haard/sfeerhaard
    • Tuin

Location