Vrijstaande woning in Gelderland, Nederland

Price on request

“Chique RECREATIE VILLA gelegen aan het Veluwemeer”

Zoekt u een unieke RECREATIEWONING met zicht op het glinsterende water van het Veluwemeer? Wilt u recreëren in het oer-Hollandse polderlandschap en de uitgestrekte bossen?

Op EuroParcs Veluwemeer mogen wij u deze luxe gemeubileerde acht-persoons recreatiewoning aanbieden met maar liefst 4 slaapkamers op de eerste verdieping, 2 badkamers en een sauna op een perceel van ruim 450m2. EuroParcs Veluwemeer heeft het Greenkey keurmerk. Dit betekent dat dit park aandacht heeft voor duurzaam ondernemen. In 2023 is deze ‘classy’ en stijlvolle recreatiewoning, voorzien van alle luxe en comfort, opgeleverd en is nog niet in gebruik of in verhuur geweest. Door de kwaliteit van de materialen en daarbij de luxe accenten zoals de brede overstekken met verlichting, de deels gepotdekselde gevels en de stijlvolle half-rietgedekte kap zult u deze plek direct omarmen!

De omgeving van Europarcs Veluwemeer in Nunspeet is prachtig. Schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, de diversiteit van het landschap en met tal van water-recreatiemogelijkheden vanaf uw eigen verblijf. Varen, kajakken, waterfietsen, surfen of gewoon zwemmen natuurwater, het kan allemaal in en op het Veluwemeer! Vanuit Nunspeet kunt u eindeloos veel fiets- en wandeltochten maken in de omgeving van Vierhouten, Elspeet en Epe. Ook noemen wij u de bijzondere Hanzesteden zoals Harderwijk, Elburg, Hattem en Zwolle. Hier treft u een aantrekkelijke combinatie van historie, cultuur, gezellige terrassen en uitstekende horeca.

Het park heeft een gunstige ligging t.o.v. de steden Apeldoorn-Deventer-Zwolle. De snelwegen A28, A50 en A1 zijn op korte afstand gelegen.
Nieuwsgierig? We nodigen u van harte uit om het goede gevoel zelf te komen ervaren!

BOUWKENMERKEN
Bouwjaar: 2023
Bouwwijze: Traditioneel gebouwd
Isolatie: vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie en isolerende beglazing
Woonoppervlakte: 95 m²
Inhoud: 341 m²
Perceeloppervlakte: 456 m² eigen grond, geen erfpacht, geen verhuurverplichting
Energielabel: A
Bestemming: www.omgevingsloket.nl Permanente bewoning is niet toegestaan
Parklasten 2024: €5.766,15

INDELING

Parterre
De entree geeft direct toegang tot alle vertrekken op de parterre. Zowel op de parterre als op de eerste verdieping ligt een tijdloze laminaatvloer Als eerste is aan de rechterzijde de meterkast met ernaast de technische ruimte met CV, mechanische ventilatie en is er nog genoeg ruimte voor het opbergen van uw spullen. De badkamer is geheel betegeld in neutrale kleurstelling en heeft een badmeubel, design radiator, douchecabine met regen- en handdouche en een sauna. Ook is deze ruimte voorzien van een kiep kantelraam. Het toilet bevindt zich onder de trap. Vanuit de hal loopt u door naar het royale leef- en woongedeelte. De grote raampartijen geven een weids uitzicht over het groen, het water en het naastgelegen strand. De keuken met eiland beschikt over de volgende inbouwapparatuur: oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte en een inductie kookplaat met vier zones en afzuigkap.
Het gezellige leefgedeelte heeft aan drie zijden raampartijen waardoor de natuur buiten als vanzelf naar binnen komt. Via de dubbele openslaande deuren aan de voorzijde heeft u direct toegang tot de beide terrassen.

Eerste verdieping
De houten trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Hier zijn maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van Velux dakramen voor een prettige lichtinval. De badkamer met ook hier een neutrale kleurstelling heeft een dubbele wastafel, douchecabine met regen- en handdouche en designradiator. Het separate toilet bevindt zich tegenover de trap.

Zolder
De bergzolder is met een vlizotrap bereikbaar.

Tuin
De tuin rondom de recreatiewoning is recent aangelegd met hagen, gazon en vaste planten. Op dit perceel beschikt u over een eigen parkeerplek.

Belangrijk om te weten:
– Recreatiewoning staat geheel op eigen grond geschikt voor eigen gebruik en/of verhuur;
– Permanente bewoning is niet toegestaan;
– Het plaatsen van een berging/schuur en/of terrasoverkappingen zal slechts mogen geschieden na vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Beheerder;
– Verhuur van dit recreatieobject vindt plaats door bemiddeling van EuroParcs of de daartoe aangewezen verhuurbemiddelingsorganisatie;
– Huisdieren (max. 2) zijn toegestaan, hier is een vergoeding voor verschuldigd;
– Eigen parkeerplek voor het huis;
– De recreatiewoning is voorzien van het meubelpakket Chique. Het betreft de gehele inboedel zoals nu aanwezig. Alles is nieuw en niet eerder gebruikt;
– Koopsom is BTW belast, geen overdrachtsbelasting van toepassing, wel notariskosten.

Kenmerken

  • Prijs Price on request
  • Woonoppervlakte 95 m2
  • Perceeloppervlakte 456 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2023
  • Aantal slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Tuin

Location