Vrijstaande woning in Ligurië, Italië

€ 795.000

De privétuin, een buitengewone groene oase met fruitbomen, aromatische planten en rozen, is een echte zeldzaamheid in deze charmante wijk aan zee. De toegang vanaf het betoverende plein leidt naar een binnenplaats, versierd met vetplanten en sierplanten, die dient als toegang tot de tuin en het prachtige terras met uitzicht op zee.

De Italiaanse villa te koop in Santo Stefano al Mare is een uitnodigend verblijf aan zee, verdeeld in twee volledig onafhankelijke wooneenheden. Op de begane grond bieden een ruime, lichte open ruimte, een woonkamer/keuken en een badkamer een uitnodigende sfeer. Een karakteristieke buitentrap leidt naar de bovenverdieping, het belangrijkste woongedeelte. Hier is een ruime woonkamer, een keuken met toegang tot het balkon met uitzicht op zee, twee slaapkamers en een badkamer.

Deze Italiaanse villa te koop in Santo Stefano al Mare garandeert je onvergetelijke dagen, ook dankzij de nabijheid van het praktische en mooie fietspad van de Bloemenriviera, dat een ideale verbinding vormt met het mooie Imperia en het mondaine San Remo.

Genesteld in het hart van de oude stad, niet ver van de stranden en het pittoreske fietspad, biedt deze villa te koop Italië een unieke combinatie van een bevoorrechte locatie en exclusieve kenmerken (afstand tot de zee: 10 m).

LIGURIA, aan de Italiaanse Rivièra, wordt gekenmerkt door adembenemende kustlandschappen, een hoge levenskwaliteit, eersteklas restaurants, prachtige fietsroutes en uitstekende winkelmogelijkheden. De Ligurische Zee biedt ontspanning en watersporten, terwijl de regionale keuken, van verse vis tot pesto genovese, culinaire hoogstandjes belooft. Fietsers vinden uitdagende routes langs de kust en bergpassen. Charmante dorpjes en lokale markten nodigen uit om te verkennen, en een verscheidenheid aan winkelmogelijkheden biedt souvenirs en mode. Ligurië combineert het beste van Italië in één gastvrije regio.

Kenmerken

  • Prijs € 795.000
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2

Location