Vrijstaande woning in Ligurië, Italië

€ 550.000

De royaal aangelegde tuin met olijfbomen en groene zones biedt ook ruimte voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.
Binnen is Villa Italia verdeeld in twee aparte appartementen. Het onderste appartement is al gerenoveerd, terwijl het bovenste appartement gerenoveerd moet worden. Het pand is perfect om twee gezinnen te huisvesten of, als een grotere woonruimte nodig is, om de twee wooneenheden samen te voegen.

Een kelder completeert de villa Italië in Imperia.

Het huis te koop in Imperia maakt indruk met zijn locatie, substantie en indrukwekkende uitzicht.

Imperia, in een van de mooiste wijken van de stad, in een dominante positie en toch dicht bij het centrum, ligt deze villa Italië met prachtig uitzicht op zee en privétuin.

LIGURIA, aan de Italiaanse Rivièra, wordt gekenmerkt door adembenemende kustlandschappen, een hoge levenskwaliteit, eersteklas restaurants, prachtige fietsroutes en uitstekende winkelmogelijkheden. De Ligurische Zee biedt ontspanning en watersporten, terwijl de regionale keuken, van verse vis tot pesto genovese, culinaire hoogstandjes belooft. Fietsers vinden uitdagende routes langs de kust en bergpassen. Charmante dorpjes en lokale markten nodigen uit om te verkennen, en een verscheidenheid aan winkelmogelijkheden biedt souvenirs en mode. Ligurië combineert het beste van Italië in één gastvrije regio.

Kenmerken

  • Prijs € 550.000
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 5
  • Aantal badkamers 2

Location