Vrijstaande woning in Marche, Italië

€ 680.000

Villa uit de eerste helft van de 18e eeuw. Een vakkundige renovatie in 2009 heeft het in zijn oude glorie hersteld en de verfijning en elegantie van de kamers benadrukt. De waarde van het pand wordt toegevoegd door het feit dat de villa is ondergedompeld in een park omringd door dennenbomen  met de aanwezigheid van een  klein kerkje gewijd aan Sint-Joris. De villa biedt ideale ruimtes voor zowel evenementen als momenten van ontspanning.De woongedeelte van het huis is ongeveer 309 m2 verdeeld over twee verdiepingen die worden gekenmerkt door kamers vol charme en elegantie, evenals een ruimte van ongeveer 285 vierkante meter zeer suggestief op de begane grond waar de prachtige kelders met stenen muren en plafonds met houten balken zijn gelegen. De interne hoogte is 3,60 meter, terwijl op de benedenverdieping de aanwezigheid van prachtige grotten de charme ervan versterken.

Interne indeling: op de begane grond openen twee stenen zijtrappen van een grote ingang naar de eerste verdieping waar ze uitkomen op een grote hal met fresco’s en aan de achterkant een groot terras van 24 m², vier slaapkamers, een studeerkamer en drie badkamers . Op de begane grond bevindt zich een grote woonkeuken met open haard, twee pantry’s. Een woonkamer en een badkamer completeren het woongedeelte.
De grote entree op de begane grond leidt naar het souterrain en de kelders. Hier bevinden zich drie grote zalen die geschikt zijn voor diners of proeverijen. Als je nog een trap naar beneden loopt, is er een grot.
De villa is omgeven door een park  van 2900 mq, en  is toegankelijk via een originele Art Nouveau poort,De charmante kapel, is een extra “plus” voor dit prestigieuze eigendom . er ziijn twee externe accessoires, een garage en een te restaureren wasruimte, 
Ligging: n. De villa is te bereiken via de snelweg die op 2,5 km afstand ligt en de luchthaven op 25 km afstand van de villa. De prachtige kust en de zee liggen op slechts 30 km afstand.
TOTALE OPPERVLAKTE VAN DE VILLA IS 594 M² al volgt verdeeld ; 
– 309 m²: residentie met 4 SLAAPKAMERS – 1 STUDIO – 4 BADKAMERS
– 285 m². Kelders en grotten
– 24 m². Terras
Buitenruimtes: Privékapel – Wasserij / accessoires – Garage – Park van 2.900 m²
Staat en afwerking: de afwerking van de villa is van een uitstekende standaard; terracotta en marmer voor de vloeren, keramiek voor de badkamerbekleding, vloeren met houten balken,  met handgemaakte tegels uit de bouwtijd, stenen trappen met authentieke gietijzeren leuningen.
 Alle benodigde nutsvoorzieningen zijn aanwezig.  

Kenmerken

  • Prijs € 680.000
  • Woonoppervlakte 594 m2
  • Perceeloppervlakte 2900 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 4

Location