Vrijstaande woning in Noorwegen

€ 366.000

Vrijstaande vakantie woning, inklusief kavel bij Norefjell

Op ongeveer 1,5 uur rijden, noordwest van de hoofdstad Oslo, ligt deze woning in het berggebied Norefjell. Norefjell is dé ultieme ski-bestemming van Noorwegen. Gelegen in het adembenemende Noorse landschap biedt Norefjell alles wat iemand zoekt in een skivakantie. Zowel ervaren skiërs of gewoon genieten van de bergachtige schoonheid, Norefjell heeft voor ieder wat wils, met meer dan 30 kilometers aan prachtige skipistes en 1010 meter hoogteverschil is er altijd een spannende uitdaging te vinden. Zowel steile afdalingen, langlauftrajecten of rustige familieroutes, Norefjell biedt het allemaal. Maar de mogelijkheden gaan verder dan alleen skiën. Er zijn vele wandelpaden en mountainbikeroutes die zich een weg banen door dit prachtige landschap. Schilderachtige dorpjes, besneeuwde bossen en bevroren meren, maar ook restaurants, wellness centrum, dierentuinen en vele andere recreatiemogelijkheden bevinden zich op korte afstand van Norefjell.

De woning is gelegen op een unieke locatie aan het onderste gedeelte van de berg Norefjell met uitzicht op het meer Krøderen. Ook tijdens de zomermaanden is dit een prachtige locatie om je vakantie door te brengen.
Het meer, met diverse zandstranden, biedt ideale mogelijkheden voor varen, vissen, zwemmen en kanoën.

De skiliften zijn bereikbaar via het langlaufpad en eventueel een route door het bos, vanaf de piste naar de woningen. Ook gaat er een shuttlebus van Noresund centrum naar het skicentrum, met opstapmogelijkheid nabij de vakantiewoning. Ook is er genoeg parkeergelegenheid bij het skicentrum halverwege de piste en bij bij de liften onderaan de berg, wat voor beide locaties ongeveer 5 minuten rijden is.

Voor het gebied Norelia en Norefjell zijn uitbreidingsplannen waarmee ook een positief economisch effect wordt verwacht.

Norefjell skicentrum is niet alleen populair bij de Noren, steeds meer bezoekers uit Denemarken en Zweden hebben het skigebied en de schoonheid en charme van deze plek ontdekt.
Eén van de grote voordelen is de shuttlebus vanaf het vliegveld naar Norefjell, waardoor u probleemloos en comfortabel naar uw vakantiewoning kunt reizen. Hierdoor zal, als u uw woning beschikbaar stelt voor de verhuur, deze mogelijkheid ervoor zorgen dat meer Nederlandse, Duitse en Engelse gasten gebruik zullen maken van uw woning. Naast dat Norefjell een fantastiche vakantiebestemming is, biedt deze vakantiewoningen dus ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Door de grote ontwikkelingsplannen in dit gebied, is het zeker dat de waarde van de woning alleen maar zal stijgen. Norcab Noorwegen biedt u ook de mogelijkheid om de woning in te richten. Ook biedt Norcab Noorwegen de mogelijkheid voor verhuurservice, boeking en management aan.

De woning is een Norelia 81-model, met een woonoppervlakte volgens de Noorse meetstandaard van 81 vierkante meter (Oppervlakte in de woning waar de hoogte minimaal 1,9 meter is). De woning is geheel nieuw gebouwd en wordt geleverd met 5 jaar garantie conform de Noorse woningbouwwet.

De woning heeft één slaapkamers op de begane grond, een hal en ruime woonkamer met schuin plafond tot aan de nok. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een woonkamer. De plafondhoogte op de tweede verdieping is 2,2 m onder de nok.

Mogelijkheid voor meubelinrichting – verhuurservice – boeking – management.

Stuur gerust een e-mail naar marijke.deroo@norcab.no voor meer info of vragen.

Kenmerken

  • Prijs € 366.000
  • Woonoppervlakte 81 m2
  • Perceeloppervlakte 425 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2023
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Open haard/sfeerhaard
    • Tuin

Location