Vrijstaande woning in Toscane, Italië

€ 1.580.000

Realiseer nu uw Toscaanse droom, alsof u in een filmdecor beland bent. Deze prachtige stenen villa in Val d’Orcia heeft een infinity pool met een panoramisch uitzicht over de Toscaanse heuvels. Dit is een unieke kans, aangezien dtit soort Toscaanse gerstaureerde boerderijen schaars zijn. De val d’Orcia is bekend van de prachtige cipressen laantjes en geweldige vergezichten en niet te vergeten de gezellige wijn dorpjes op de heuvels.De villa heeft drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, groot en licht dankzij de grote ramen met uitzicht op de vallei, de keuken, de bijkeuken, een servicebadkamer, twee slaapkamers met ensuite badkamers.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met ensuite badkamers. Vanuit de hoofdslaapkamer is er toegang tot het panoramische terras.
In de kelder bevindt zich een magazijn en de technische ruimte van het zwembad.De prachtige infinity pool, gepositioneerd richting de zonsondergang, meet 12×4 m en is voorzien van een zoutsysteem.
Het land rondom het pand is ongeveer 9 hectare groot met 200 olijfbomen. Privacy gegarandeerd.
Bij de woning bevindt zich ook een bijgebouw dat kan worden gerestaureerd.In 2021 werden de renovatiewerkzaamheden voltooid waarmee de oorspronkelijke kenmerken van de boerderij werden hersteld, met stenen gevels en plafonds met zichtbare balken, in de Toscaanse traditie, en door het inbrengen van moderne elementen in zowel de inrichting als de systemen.
De afwerkingen zijn allemaal van het hoogste niveau en de ruimtes zijn erg licht dankzij de aanwezigheid van talrijke ramen en grote ramen in het woongedeelte met directe toegang naar buiten.De villa ligt op 5 minuten van het dorpscentrum.
Ook de bekende dorpen San Quirico d’Orcia (13 km), Montalcino (18 km), Pienza (20 km) en Montepulciano (30 km) zijn gemakkelijk te bereiken.
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Florence (130 km) en Rome (200 km).

Kenmerken

  • Prijs € 1.580.000
  • Woonoppervlakte 405 m2
  • Perceeloppervlakte 91743 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 5
  • Aantal badkamers 6

Location