Vrijstaande woning in Toscane, Italië

Price on request

V462

Charmant stenen huis van ongeveer 260 m² met 3 slaapkamers, 2 badkamers en ongeveer 100 m² panoramische tuin te koop in Montisi.

Dit prachtige huis met panoramische tuin, daterend uit de 12e eeuw, ligt in een karakteristiek Toscaans dorp in het centrum van het meest authentieke Toscane, in het beroemde Val d’Orcia-gebied, niet ver van Pienza, Montepulciano en Montalcino.

Een gebied tussen Valdichiana en Val d’Orcia, omgeven door de glooiende Toscaanse heuvels bezaaid met wijngaarden en olijfboomgaarden. Hier, waar altijd een fijne olijfolie wordt geproduceerd, liggen kleine paradijselijke hoekjes verborgen te midden van de weelderige natuur, die onverwachte adembenemende uitzichten bieden.

Het onroerend goed dat te koop staat, een prachtig huis met toren en tuin dat er momenteel uitziet in de meest klassieke Toscaanse stijl, met elegant stenen muren die de hele structuur bedekken, bevindt zich in deze idyllische omgeving.

De woning komt uit op een prachtige woonkamer met hoge cassetteplafonds die leidt naar een andere woonkamer met hetzelfde charmante plafond.
De hoofdkamer leidt naar de schilderachtige privédaktuin die uitkijkt over het Toscaanse platteland.
Deze hoofdvleugel leidt naar een andere woonkamer, een badkamer en een kleine keuken.
Via de trap is er toegang tot de eerste verdieping, waar zich nog een kleine keuken, een woonkamer, een badkamer en een grote driepersoonsslaapkamer bevinden die naar de zolder leidt.
De centrale kamer van de tweede verdieping leidt naar de bovenkamer van de toren.
Vanuit de prachtige tuin is er toegang tot diverse ruimtes, nu in gebruik als berging en kelder.

STAAT EN AFWERKINGEN
Het pand heeft enkele werkzaamheden ondergaan, waaronder de reconstructie van het dak en het verwijderen van enkele interne scheidingswanden om de lichtinval in de verschillende kamers te vergroten.
Er zijn wat renovatiewerkzaamheden nodig, zoals het opnieuw opbouwen van de badkamers en de installaties, maar ook het vervangen van een deel van een deel van de vloeren die in de jaren 50/65 zijn vervangen.

DIENSTEN EN UTILITEITEN
Het pand heeft een verwarmingssysteem op methaangas, terwijl de watervoorziening wordt gegarandeerd door het gemeentelijke aquaduct.

TOEPASSINGEN EN POTENTIEEL
Het pand is perfect om te gebruiken als privéwoning of als vakantiehuis om in het verhuurcircuit te worden opgenomen.

UBICATIE
Montalcino 18 km, Pienza 19 km, Montepulciano 31 km, Siena 48 km.
Luchthavens: Florence 120 km, Pisa 200 km, Perugia 92 km, Rome 220 km.

Kenmerken

  • Prijs Price on request
  • Woonoppervlakte 260 m2
  • Perceeloppervlakte 100 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Tuin

Location